”För oss är det viktigt med en snabbfotad och smidig leverantör som är lösningsorienterad,
gärna med hög flexibilitet.”

Cajsa Johansson
Ägare och vd, Cajsa’s Kök AB

Cajsa Johansson, ägare & vd, Cajsa’s Kök

Cajsa Johansson är matentreprenör och ägare av Cajsa’s Kök, ett restaurang-och cateringföretag i Uppsala. Cajsa’s Kök har flera lunchrestauranger i Uppsala och förser även livsmedelsbutiker med färdiglagade rätter. Cajsa´s Kök har gjort en fantastisk resa sedan starten 1994 och de var en av de första att lansera digital catering på cajsaswebbshop.se, där kunden smidigt och enkelt kan beställa sin mat online.

– Jag är i grunden utbildad kock med genuint intresse för mat och det personliga mötet. Att jag snart har drivit eget matföretag i 25 år gör att jag idag har stor erfarenhet av både matlagande och företagande, två saker som jag brinner för.

20 år med Fyris-Tryck som lokal och personlig leverantör

Det var för 20 år sedan under en lokal träff för Fyrislunds Företagarförening som Cajsa Johansson kom i kontakt med Fyris-Tryck för första gången. Ett bevis på vikten av att utforska vilka samarbetsmöjligheter som finns i närområdet. 

 Vi har lärt känna varandra på ett personligt plan och har en långsiktigt relation som sträcker sig längre än trycksaker. Vi har vid flera tillfällen ordnat gemensamma event och möten. För oss är Fyris-Tryck en stabil samarbetspartner.

Vad söker du hos en tryckeri-partner?
– För oss är det viktigt att ha en snabbfotad och smidig leverantör som är lösningsorienterad, gärna med hög flexibilitet. Den personliga relationen är också viktig och där har vi verkligen hittat rätt. Vi har en ovärderlig kontakt och kemi med Marie på Fyris-Tryck.

Vilka typer av produkter beställer ni av Fyris-Tryck?
 Vi beställer allt från block, kort, flygblad och folders, till vepor och rollups.

Vad tycker du om Fyris-Trycks leveranser?
– De levererar snygga, högkvalitativa produkter som är proffsigt paketerade. De är toppen! Vi får både samtal och mail så fort produkterna finns färdiga att hämtas.

Cajsa’s Kök har en modern verksamhet med flera restauranger och caféer, både fysiskt och digitalt, därför värdesätter de en partner som har samma synsätt och tempo.  

Foto: Josef Eliasson/Sunday AB

– Det är otroligt värdefullt att ha en snabb och flexibel leverantör. Det är så vi själva jobbar mot våra kunder, därför värdesätter vi en samarbetspartner som har samma syn på hur man bemöter sina kunder. Där har vi hittat en fantastiskt bra match!

“Fyris-Tryck är en bra och säker leverantör som levererar med hög kvalité. Vi kan verkligen rekommendera Fyris-Tryck. Vi värnar om det lokala företagandet, därför känns det extra bra och kul att samarbeta med ett företag i närområdet.”
Cajsa Johansson
ägare och vd
Cajsa’s Kök.

Här hittar du till Cajsa’s Kök och cajsaswebbshop.se