”Vi har hittat ett personligt tryckeri med kvalitetssäkra leveranser.”

Maritza Adam
Project Coordinator, LOTS AB

MARITZA ADAM, PROJECT COORDINATOR, LOTS AB

Som Project Coordinator för LOTS AB värdesätter Maritza Adam noggranna leveranser av hög kvalité. LOTS AB inspirerar personer, team och företagsledningar att reflektera och fatta beslut med hjälp av en process med varumärket LOTS®.

– Det är mycket givande att inspirera och utveckla unga ledare i ett strukturerat tänkande. Detta sätt kan de använda i alla lägen, privat och professionellt.

Som spindeln i nätet har Maritza många bollar i luften och vill känna sig trygg med att lämna LOTS tryckleveranser i händerna på någon annan.

– Kontakten med Fyris-Tryck har alltid varit mycket professionell och det mesta som vi kommer med har de en lösning för. Vi vill ha en personlig relation till de som hanterar vårt tryckmaterial. Hos Marie och Johan på Fyris-Tryck känns det väldigt bra.

LOTS AB har anlitat Fyris-Tryck sedan 2015

Det som Maritza sökte vid val av tryckeri var ett personligt företag som kunde erbjuda kvalitetssäkra leveranser där de som beställare inte skulle försvinna i någon stordrift. Idag har Maritza anlitat oss på Fyris-Tryck löpande sedan 2015. De utmaningar som Maritza upplever med tryck och trycksaker är att få till rätt färger på produkterna.

– Det är en utmaning att få fram material med rätt färger, så som vi vill ha dem. Marie guidar oss tålmodigt tills vi fått fram rätt färgnyanser. Det känns verkligen bra att ha tillgång till Fyris-Trycks kompetens och skicklighet.

Vad beställer ni för typ av produkter via Fyris-Tryck?
– Av Fyris-Tryck beställer vi bland annat inlagor till utbildningsmanualer, stora affischer och inplastade kort.

Vad tycker du om Fyris-Trycks leveranser?
– De levererar alltid i tid och när det dyker upp saker som det är lite bråttom med, så fixar de detta utan knorr. Den personliga relationen är jätteviktig för oss och även deras ansvarskännande. De vill leverera förstklassigt material och då krävs ett gott samarbete.

“Vi har rekommenderat och kommer fortsätta att rekommendera Fyris-Tryck. Vi är mycket nöjda med deras bemötande och de levererar alltid på topp. De tar ett stort ansvar för att vi ska få det som vi vill ha det.”
Martiza Adam
Project Coordinator
LOTS AB

Här hittar du till LOTS AB.