”Vi har ett stort behov av trycksaker. Fyris-Tryck löser det mesta, och jag vet att jag alltid får det jag vill ha snabbt och till ett bra pris.”

Alexander Werdi
Ägare och grundare, Rookie Startups

ALEXANDER WERDI, ÄGARE OCH GRUNDARE, ROOKIE STARTUPS

Alexander Werdi är grundare av Rookie Startups. Alexander startade företaget tillsammans med Fredrik Hjorth när de var 20 år och precis hade avslutat deras första aktiebolag. Det var där som drivkraften och lusten att förverkliga idéer väcktes vilket resulterade i Rookie Startups, där de utbildar unga entreprenörer och får ungdomar att våga testa sina idéer. De har idag utbildat runt 5000 unga entreprenörer över hela Sverige.

– Redan på gymnasiet upptäckte jag det som jag fortfarande tycker är allra roligast här i livet – att komma på idéer och göra dem till verklighet. Allra mest inspirerande är de idéer som också kan göra världen lite bättre, om inte för alla människor så åtminstone för någon. Jag är en entreprenör helt enkelt!

En pålitlig och kompetent tryckpartner är en viktig framgångsfaktor

Alexander kom i kontakt med Fyris-Tryck när han träffade Marie på ett event i Uppsala, vid den tiden hade han och Fredrik nyligen startat företaget. Fyris-Tryck producerade Rookie Startups första trycksaker pro bono eftersom de inte hade pengar för detta i uppstartsfasen.

– Fyris-Tryck har ett stort hjärta i allt de gör, och skapar långsiktiga relationer med sina kunder baserade på tillit och öppenhet. Sedan start har vi köpt i princip allt från dem. En pålitlig och kompetent tryckpartner har därför alltid varit en viktig framgångsfaktor för oss. Generositeten kännetecknar verkligen Marie och Fyris-Tryck.

Vilka typer av produkter beställer ni?
– Vi har ett stort behov av trycksaker; affischer, flyers, nyckelband, beachflaggor, pennor, block och mycket annat. Fyris-Tryck löser det mesta, och jag vet att jag alltid får det jag vill ha snabbt och till ett bra pris. Och skulle det någon gång bli fel så är det aldrig några problem. Tack vare den personliga kontakten är det lätt att ha en bra dialog och lösa saker så fort de uppstår.

Vad upplever ni att det finns för utmaningar med beställning av tryck och trycksaker?
– Digitalisering är underbart, men ibland kan det vara värdefullt att få träffa eller prata med en leverantör. Många leverantörer är bara tillgängliga på en mailadress eller genom ett formulär, men när kvaliteten är viktig behöver man ofta ha en mer personlig kontakt, för att till exempel diskutera färgblandning, pappersval eller liknande.

Vad tycker du om kontakten med Fyris-Tryck?
– Personlig, tillgänglig och baserad på lojalitet och långsiktighet. Vid flera tillfällen har jag faktiskt besökt Fyris-Tryck för att på plats kunna hitta den bästa lösningen. Tack vare deras långa erfarenhet i branschen brukar de ha svar på de flesta av mina frågor och funderingar.

Vad tycker du om leveranserna?
– Alltid bra kvalitet till rimligt pris. Men det jag framförallt uppskattar är närheten och flexibiliteten – att jag som kund kan vara med och påverka genom hela processen.

“Jag kan varmt rekommendera Fyris-Tryck, framförallt om man är verksam i Uppsala-regionen. När stora delar av produktionen flyttar till låglöneländer är jag verkligen tacksam över att det fortfarande finns lokala aktörer med djup expertis och ett personligt bemötande.“

Alexander Werdi
ägare
Rookie Startups.

Här hittar du till Rookie Startups.