Om oss

Vi som idag driver Fyris-Tryck föddes mer eller mindre in i tryckeribranschen. Som lärlingar lärde vi oss tidigt hur yrket fungerar och många års erfarenhet har vi samlat på oss sedan dess. Marie har sin kompetens inom original, layout och repro. Johans specialområde är i första hand inom tryck, repro och efterbearbetning. Valet att driva familjeföretaget vidare var aldrig något vi tvekade på. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare driver vi idag ett tryckeri som har det lilla extra.

För att möta dagens höga krav på flexibilitet, kvalitet och snabba leveranser valde vi under 2013 att flytta vår verksamhet till nya lokaler. Idag hittar du oss på Svederusgatan 1 i Fyrislund i Uppsala. Tillsammans med X-O Graf Tryckeri AB delar vi produktionshall i en byggnad som varje dag arbetar för att du ska få det bästa som marknaden har att erbjuda.

I och med vår flytt har vi kunnat utöka våra maskiner och därmed också vårt utbud. Idag erbjuder vi tryck på en mängd andra material än bara papper. Vi hjälper dig med allt ifrån skyltar till bildekorer, banderoller och etiketter. Allt för att i största möjliga mån leva upp till att bli din personliga helhetsleverantör. Kolla gärna in våra tjänster för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Du är alltid varmt välkommen till oss!

Marie & Johan

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning eller har du en fråga om någon av våra produkter? Tveka inte att kontakta oss!

2 + 4 =